PRAVILA:
1. Proces klađenja traje 6 dana, od utorka do nedjelje ( ponedjeljak slobodan dan ),
2. Maksimalni broj parova na listiću - tri,
3. Ne izlaziti iz prosjeka obvezatnog koeficijenta po listiću ( grani ), za pojedini dan,
4. Ne ponavljati parove,
5 U slučaju pada na granama, nema vađenja..čekati sljedeći utorak.
6. Odstupanje za koeficijente max 0,20 za ( utorak, srijeda, četvrtak, petak ) dok za vikend 0,10...za ovo nisam
100% siguran i pravilo broj 6 je po sječanju ( ali je realno ).
STRATEGIJA:
Uzimamo primjerice 100 HRK i sa prvim danom ( utorak ) isto dijelimo na 5 grana po 20 kuna, kada je predviđeni koeficijent najveći i to 2,5 po grani. Grana koja prođe sa ukupnim iznosom ( profitom ) se uplaćuje dalje ( odn nastavlja ) sljedeći dan ( srijeda, četvrtak, petak ) kada su predviđeni koeficijenti od 2,0. Ukoliko grana ili više njih prežive do vikenda ( subota i nedjelja ), isto se za navedene dane ulaže na koeficijent 1.5. I to je ukratko to.
PRIMJER - za prolazak jednog lističa ( grane )do zadnjeg dana ( bez troškova 0,5% ):
1 DAN ( utorak )...
- Listić ......20 kuna x 2,5 = 50 kuna
2 DAN ( srijeda )...
- Listić......50 kuna x 2,0 = 100 kuna
3 DAN ( četvrtak )...
- Listić ......100 kuna x 2,0 = 200 kuna
4 DAN ( petak )...
- Listić.......200 kuna x 2,0 = 400 kuna
5 DAN ( subota )...
- Listić.......400 kuna x 1.5 = 600 kuna
6 DAN ( nedjelja )...
- Listić.......600 kuna x 1.5 = 900 kuna
" Naveo sam jednostavne uloge i fiksne koeficijente, neračunajući troškove prilikom uplate radi što boljeg razumjevanja sistema "
REZIME:
Osobno sam ovaj sistem probao jednom ili dva puta i zbog nestrpljivosti i pohlepe naravno nisam preživio duže od petka. Ako gledate čitav mjesec to je ukupno 20 grana kroz 4 tjedna a s obzirom da je vidljivo da samo jedna grana donosi dobit od 900, to znaći da bi naš ukupni profit sa tom jedinom dobitnom granom iznosio 500 kuna ( 4 tjedna po 100 kuna oduzmemo od dobitka 900 ). Rekao sam da planiram početi sa sličnim sistemima i vjerujete da ću mudrost svih članova , odn njihove postove, pokušati ubaciti u sam sustav sistema, jer mi se sada sve više uklapa u kombinaciji sa vašim i mojim pickovima.
Ispričavam se ako sam nešto zbrljao ( sve je po sječanju )ali sam pokušao što lakše pojasniti..
Ovo je bila kao podtema ali na prijedlog kolege SKRga stavio sam je kao zasebnu temu, pa nebi bilo zgorega da mi udjelite pokoju karmu za trud he,he..sretno svima

indyvk
KLAĐENJE-PRIPRAVNIK
Win: 7
Lost: 5
* Pošalji privatnu poruku